Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Ukrajinský boršč je typický práve kombináciou 2 druhov mäsa a to hovädzie rebro s kosťou + bravčové pliecko, po uvarení nakrájané na kocky, ktoré sa vkladajú späť do vývaru z mäsa. Zelenina sa restuje na tuku. kde sa orestuje aj paradajkový pretlak. Zeleninový základ sa pridáva do vývaru s mäsom + kapustou. V priebehu dovárania sa dochucuje. Cervená repa je dominantnou súčasťou každého boršču. Je len na degustátorovi, čo pridá alebo uberie. Je to sýta, zdravá polievka, v podstate je to silný mäsový vývar s mäsom a pestrým množstvom zeleniny. Je výborný, ak na nás sadne jarná únava po dlhej zime. Je hádam nespočetne veľa variant, ale najznámejšie sú ukrajinský, ruský a poľský boršč. Zas dávam do pozornosti, je dôležité uviesť zdroj, odkiaľ sme recept získali.:-p:yes: